Rapé Ceremonie

Unieke ceremonie

21 juni duiken we in de wereld van Rapé, een krachtig Amazone-medicijn in poedervorm met planten- en tabaksas. Dit poeder, ingeblazen door de neus, opent de deur naar heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Rappé Ceremonie
21 juni 2024

Adrienne Werts

Wees welkom en kom genieten van deze bijzondere ceremonie.

Rappé

Het Maakproces

1. Selectie van Planten en Tabak
Inheemse stammen combineren verschillende planten- en boomsoorten met tabak. Tsunu of Cumaru zijn veelvoorkomend. Het hout wordt zorgvuldig gereinigd, en alleen het gewenste hout wordt gebruikt voor het aansteken van het vuur.

2. Verbranding en Asproductie
Het hout wordt verbrand, waarbij mineralen en werkzame stoffen achterblijven in de as. Na witte kleuring wordt de as fijngestampt en gezeefd, dit proces herhaalt zich meerdere malen.

3. Tabakvoorbereiding
Verse tabaksbladeren worden zorgvuldig gepeld, gedroogd, fijngestampt en gezeefd. Uiteindelijk worden tabak en as met grote precisie gemengd.

Inname en Effecten
Zodra je het medicijn hebt, neem je rustig de tijd om je ademhaling te herpakken. Het wordt afgeraden om het in te slikken.

Uitspugen is gebruikelijk. Bij inname irriteert het de neusslijmvliezen, wat leidt tot tranen en slijmvorming, dit is een normale reactie. Het vrijgekomen poeder wordt direct opgenomen in de bloedbaan, met effecten als een verhoogde hartslag en adrenaline.

Een gevoel van een bodyscan, een rush kan waargenomen worden. Een zwaar grondend gevoel. Er kunnen intense sensaties, tot zacht maar soms ook inzichten zijn.

De Magie van Rapé. Het maakproces neemt uren en dagen in beslag, met gebeden en gezangen voor het medicijn.
De blauwe lotus drinken we erna ter ontspanning voor het ontvangen van de Soundhealing.

Voorbereiding op een Ceremonie

Intentie Zetten: Stel een heldere intentie voor de ceremonie. Wat wil je bereiken? Het plant medicijn helpt je kritisch naar jezelf en je leven te kijken.
Eten voor de Ceremonie: Een lichte maaltijd wordt aanbevolen twee uur van tevoren.
Hydratatie en Voeding na de Ceremonie: Drink ruim water na de ceremonie en we delen gezond vega of vegan voedsel via potluck na de ceremonie.

Locatie

Rapé is een krachtig hulpmiddel voor transformatie en reiniging.
We nemen er tijd met respect & aandacht voor.

Vrijdag 21 juni 2024
Ontmoet Plant Spirit Rapé & Soundhealing

Locatie: Ringbaan Zuid 8, Zevenaar
Tijd: 19:00 – 22:00
Investering: € 77,-
Inclusief thee en water.
Afsluitend een lichte vega of vegan snack via Potluck.

Laat je ziel ontwaken tijdens deze indrukwekkende dag

Mijn missie is om lichtheid en genezing in de wereld te brengen – Adriënne