Rapé, Cacao en Truffel Ceremonie

Unieke retraite

Lieve zielsverwanten, ik ben ontzettend blij en dankbaar om met jullie een unieke retraite te delen die jouw spirituele reis naar bewustwording, groei en verdieping zal verrijken. Op deze ene magische dag nodig ik je uit om ceremonieel te werken met drie prachtige planten: Rapé, Cacao en Truffel.

Als Sjamanistisch werker en Spiritueel Coach heb ik een diepe verbinding met deze heilige planten en geloof ik dat ze ons krachtige gidsen kunnen bieden op onze paden van ontwaken.

Op 12-13 oktober 2024 organiseren we een 2-daagse met Plant Spirit reis met Rapé, Cacao en Truffel, Soundhealing, Restorative Yoga, stilte wandeling, Dans, Kampvuur…
Inclusief vegan en vegetarisch eten, snacks, drinken én overnachting met kampeer mogelijkheid. Dit alles op een prachtige locatie verbonden in de natuur in het jawel: nabij gelegen Babberich.

Rapé, Cacao en Truffel Ceremonie
12-13 oktober 2024

Adrienne Werts

Wees welkom en kom genieten van deze bijzondere ceremonie.

Rapé, Cacao en Truffel

Rapé
Het mannelijke, zal je gronden, reinigen en sereniteit brengen. Het versterkt je innerlijke fundament, waardoor je stevig staat tijdens je reis.

Cacao
Het vrouwelijke, biedt een liefdevolle bedding, warmte en opent je hart om volledig te mogen ontvangen. Het maakt je klaar om dieper in jezelf te duiken.

Truffel
Met psilocybine, omarmt het licht en de schaduw in jezelf. Het stimuleert je creativiteit en speelsheid, maar kan ook diepgaande inzichten brengen die je ziel raken.

Klank, sound, zachte beweging, meditatie Deze ceremonie is speciaal ontworpen om je te helpen diepere lagen van jezelf te ontdekken en te helen.

Essentie
Al deze prachtige planten komen samen om je te begeleiden naar het ontmoeten van je eigen essentie, het verbinden met spirituele gidsen, voorouders en kosmische wezens.

Deze intieme setting wordt ondersteund en mede-begeleid met ervaren Spaceholders. Alle overige randzaken zoals de verzorgde plek, goede voeding en voldoende drinken worden voor je georganiseerd.

Allen zorgen ervoor dat je je veilig en verzorgd voelt, waardoor jij je volledig kunt richten op deze bijzondere ervaring.

Dit is dé retraite, op de juiste dag en plaats, om terug te keren naar jouw ware essentie. Een levensveranderende dag die je spirituele groei zal bevorderen en je met hernieuwde energie zal laten vertrekken.

Onze retraite biedt professionele voorzorg, waarbij alles wat je nodig hebt beschikbaar zal zijn op de dag zelf. Tijdens is er voldoende ruimte voor individuele aandacht en bovendien zorgen we voor nazorg, zodat je ook na de retraite wordt ondersteund bij jouw proces.

Locatie

Locatie: een toplocatie en prive plek in de natuur, in het nabij gelegen Babberich

Voor elk ticket geldt een eerste aanbetaling van € 150 waarmee je je plek garandeert.

• Early Bird prijs tot eind maart 2024: € 366,30
• Reguliere Ticket 2-daagse: € 402,99
• Auora abonnee prijs*: € 350,00
• Koppelkorting Auora abonnee prijs*: € 600,00

*Alleen geldig bij een lopend abonnement

Grijp deze kans en investeer in jezelf en jouw persoonlijke groei. 
Meld je gauw aan en laat je ziel ontwaken tijdens deze indrukwekkende dag met prachtige planten in een prachtige omgeving.

Aanmelden voor deze retraite kan via Whatsapp 06 – 41 955 996 (Adriënne).

Wees Welkom.

Laat je ziel ontwaken tijdens deze indrukwekkende dagen

Mijn missie is om lichtheid en genezing in de wereld te brengen – Adriënne